Groenworkshops

Seizoensgebonden en met verse materialen!

Gedurende het jaar worden er diverse workshops gegeven. De workshops zijn seizoensgebonden en ik gebruik altijd verse materialen.

De wens van de klant is altijd het uitgangspunt. Er is een aanbod die ik met zorg uit kies maar het is ook mogelijk om contact met mij op te nemen zodat we een workshop plannen naar uw eigen wens. Ik heb bijvoorbeeld ook voor meerdere personeelsuitjes workshops verzorgd. Dit is tevens mogelijk op locatie.

De workshops worden gegeven in de schuur achter het huis die ik speciaal heb ingericht voor de workshops en woonaccessoires. Ik kies er bewust voor om de workshops te geven in een kleine setting zodat er genoeg tijd en ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding. Ik merk dat veel mensen het fijn vinden als ze begeleid worden tijdens het maken van bijvoorbeeld een krans of een toef.

Gedurende de workshop kun je genieten van een heerlijk hapje en drankje waar ook de nodige aandacht aan is besteed. De workshops die ik geef, worden met veel liefde en aandacht voorbereid.

Ik vind het belangrijk dat iedereen met een blij gevoel naar huis gaat.

 

 

 

Workshops - Agenda

  • 1

Bestelling Doorgeven